0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Gratis verzending van alle trampolines
  • Beste merken voor u geselecteerd
  • Focus op veiligheid

Advies bij het kopen van een trampoline

Bij het kopen van een trampoline is het van belang dat je op een aantal zaken let, voordat je een trampoline aanschaft. De ene trampoline is namelijk de andere niet. Er zitten veel verschillen in de diverse onderdelen. Hierdoor zijn de prijsverschillen vaak groot. Het heeft namelijk niet alleen te maken met de vorm en grootte van de trampoline. Probeer een combinatie te vinden van veiligheid en duurzaamheid. Wij hebben voor jou al de juiste trampolines geselecteerd in ons assortiment.

Het frame

Het frame is het onderstel van de trampoline. Als je er een begrip aan wilt koppelen kan je het beginstation van de trampoline noemen. Bij Etan en BERG zijn de trampolines gegalvaniseerd. Dit houdt in dat ze de beschikking hebben over een roestwerende laag. Hierdoor gaat het onderstel lang mee.

De beschermrand zorgt voor veiligheid.

De beschermrand is de rand die over de springveren heen zitten. Deze heeft een rode of een groene kleur. Hoe breder en dikker de rand is, hoe beter je beschermd bent als je een verkeerde sprong maakt of valt.

De springveer en de verbindingen aan de springmat

BERG en Etan International hebben veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van de springveer zelf, alsmede de verbinding aan de springmat.  Kleine kinderen hebben vaak wat moeite met het springen op een trampoline. Er zijn speciale veringen en verbindingen aan het springmat waardoor springen een stuk makkelijker wordt.

Grootte van de trampoline

Ben je op zoek naar een trampoline voor kinderen? Zorg ervoor dat je hem niet te klein koopt. Voor nu heeft de trampoline nog wel de juiste grootte, maar is dit over twee, drie jaar nog het geval? Een trampoline gaat vaak tien jaar mee. Zorg dus dat je hem niet te klein aanschaft.

Veiligheidsnet

Een veiligheidsnet is geen overbodige luxe. Vaak zijn deze netten zelfsluitend. Mocht je een keer per ongeluk verkeerd springen, dan vangt het veiligheidsnet je op.