0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

  • Gratis verzending van alle trampolines
  • Beste merken voor u geselecteerd
  • Focus op veiligheid

BERG trampoline

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 12 van 24 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

BERG trampolines

Wij zijn trots dat we ook BERG trampolines in ons assortiment hebben. Vanwege de vooruitstrevendheid die BERG heeft, hebben zij trampolines met hoogwaardige kwaliteit. Vakmanschap, design en innovatie zijn drie speerpunten waarmee BERG zich graag identificeert.

Waarom een BERG trampoline kopen?

Er zijn een aantal redenen om een BERG trampoline te kopen. Een van de redenen van het kopen van een BERG trampoline is de keuze wegens veiligheid. Maar er zijn er nog meer. We lichten er een aantal uit.

Testen van veiligheid en kwaliteit

BERG maakt gebruik een eigen testlaboratorium. In dit laboratorium worden onder andere duurzaamheidstesten, gewichtstesten en stabiliteitstesten uitgevoerd. Hierdoor kan BERG veiligheid en kwaliteit van de BERG trampolines continu te verbeteren.

Veiligheid staat hoog in het vaandel

Veiligheid staat bij een BERG trampoline voorop. Hierdoor zijn alle trampolines standaard uitgerust met een veiligheidsnet.

Beschermrand

Een Beschermrand van een BERG trampoline zijn gemaakt van sterk UV- en slijtbestendig buitendoek. Binnen in de beschemrand is het gevuld met waterafstotend ‘Closed Cell Foam’. De beschermrand heeft een dusdanige breedte dat het goed aansluit op het springdoek en dat handen en voeten niet in aanraking met springveren kunnen komen.

Studies naar springveren

BERG heeft studies waarin onderzocht wordt naar de balans tussen soepelheid en de kracht van de springveren. Alle springveren waarin gebruik wordt gemaakt bij BERG trampolines zijn afgewerkt met een dikke roestwerende zinklaag. Hierdoor kan je extra lang springen op een BERG trampoline.