0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

 • Gratis verzending van alle trampolines
 • Beste merken voor u geselecteerd
 • Focus op veiligheid

Etan trampoline

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Etan premium silver combi rechthoekig

  Etan Premium Silver Combi Rechthoekig


  • Drie jaar garantie op randkussen

  • Veilig springplezier

  • 10 jaar garantie op frame

  € 654,00

Artikelen 1 tot 12 van 22 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Etan trampolines

Etan International is een groot merk binnen de trampolinewereld. Al meer dan 25 jaar zorgen zij dat er topproducten op de markt worden gebracht. Etan International staat bekend als specialist. Jouwtrampoline.nl heeft ervoor gekozen voor het merk Etan International, omdat wij ons kunnen vinden in de bedrijfsvoering van Etan International. Duidelijkheid, transparantie en het leveren van kwaliteit. Etan international heeft service hoog in het vaandel staan, wat ook terug te zien is in de garanties die worden geboden op de trampolines. Een Etan trampoline is gewoon van een geweldige kwaliteit.

Etan trampoline kopen

Veiligheid en kwaliteit heeft Etan hoog in het vaandel staan. Dit ziet u terug in de gebruikte materialen maar ook in de uitstekende garanties. Zo zit op de randkussens 3 tot wel 8 jaar garantie, op de veren en springmat 5 jaar en op het frame zelfs 10 jaar. De Etan Premium trampolines zijn bovendien uitgerust met het Diamond System. Hierbij zijn beurtelings lange en korte triangels aan de springmat bevestigd waardoor ook kleine kinderen soepel kunnen springen.

Made in Europe

Etan International heeft meer dan 25 jaar kennis en ervaring nu gebundeld in een eigen fabriek in Europa. Vanuit hier produceren zij met duurzame materialen een ongekende kwaliteitstrampoline: de Etan Premium. De premiumlijn is verkrijgbaar in zowel ronde als rechthoekige trampolines en ook als inground trampoline verkrijgbaar. Etan zit bovenop innovatie en kan ook maatwerk leveren. Alle onderdelen zijn op elk formaat te (re)produceren.

Kwalitatieve randkussens en springveren 

Het randkussen van de trampoline is bepalend voor de veiligheid. De randkussens zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kwaliteiten, Silver, Gold en Platinum. Het verschil tussen deze varianten zit onder andere in de dikte en breedte van het randkussen.Bij Etan International hebben ze voornamelijk gekeken naar de ontwikkeling van de springveren en de randkussens. Het randkussen is namelijk bepalend voor de veiligheid van de gebruiker. Etan Premium Silver randkussens hebben 3 jaar garantie, Etan Premium Gold 5 jaar en Etan Premium Platinum 8 jaar.

Diamond system

Daarnaast hebben ze bij de Etan Premium lijn gekozen voor een uniek Diamond System. Dit houdt in dat er nog prettiger gesprongen kan worden. Kleine kinderen kunnen met minder gewicht makkelijker springen.

Welke Etan trampoline past bij mij?

Etan trampolines zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bepaal voor wie de trampoline is bestemd, waarna je vervolgens kan kijken naar de afmetingen en prijs. Vervolgens kan je kijken uit welke materialen een Etan trampoline is opgebouwd, waarna je een overwogen keuze kan maken.
Kortom met de producten van Etan haalt u jarenlang plezier in huis waarop u kunt vertrouwen. Zo kunnen uw kinderen doen waar ze goed in zijn: zorgeloos spelen.

Etan, fun you can trust!