Hoe wordt de trampoline gemeten?

Bepaal de diameter van je trampoline in voeten door over het stalen frame van de buitenrand naar de tegenoverliggende buitenrand te meten. Het is het beste om uw trampoline van boven naar beneden te visualiseren als een klok en twee metingen uit te voeren, één vanaf de positie van 12 tot 6 uur en een tweede vanaf de positie van 3 tot 9 uur.

Hoe wordt de trampoline gemeten?

Bepaal de diameter van je trampoline in voeten door over het stalen frame van de buitenrand naar de tegenoverliggende buitenrand te meten. Het is het beste om uw trampoline van boven naar beneden te visualiseren als een klok en twee metingen uit te voeren, één vanaf de positie van 12 tot 6 uur en een tweede vanaf de positie van 3 tot 9 uur. De grootte van een ronde trampoline wordt gemeten aan de hand van de diameter van het metalen frame (niet het springoppervlak). Meet je framemaat, van de buitenrand tot de buitenrand van het metalen frame, over het breedste deel van de trampoline (diameter van het frame).

Tel het aantal palen in de behuizing, controleer de palen - Zijn je palen recht? - Hoeveel, 6 of 8? Meet je framemaat, van de buitenrand tot de buitenrand van het metalen frame, over het breedste deel van de trampoline (diameter van het frame). Begin aan de buitenste metalen rand van de trampoline aan een van de twee korte zijden. Meet vervolgens recht tegenover de andere kant van het frame. Meet vervolgens de framediameter van de twee lange zijden.

De som van deze twee afmetingen vormt de afmetingen van je rechthoekige trampoline. Het meten van uw trampoline is essentieel voordat u vervangende onderdelen voor uw bestaande trampoline koopt, het bespaart u ook veel tijd en geld bij verzending. Als het gaat om het meten van een ronde trampoline zijn er verschillende metingen nodig om ervoor te zorgen dat je de juiste maat onderdelen krijgt. Let op: de grootte van een ronde trampoline wordt berekend door de diameter van het metalen frame te meten, niet de mat.

De grootte van een achthoekige trampoline wordt gemeten aan de hand van de diameter van het metalen frame (niet het springoppervlak) van hoek naar hoek (niet van links naar rechts). De grootte van een rechthoekige trampoline wordt gemeten aan de hand van de grootte van elke kant van het metalen frame (niet van het springoppervlak). De meeste trampolines hebben 4 U- of W-vormige poten, wat betekent dat er 8 verticale pootjes zijn bevestigd aan de trampolinerails, 2 per W. Sommige trampolinebezitters laten hun trampoline tot op de grond zinken, waardoor een veiligheidskast overbodig is.

Bereken tot slot de gemiddelde grootte van de twee metingen voor een nauwkeurige aflezing van uw trampoline — als u het gemiddelde berekent, zijn eventuele bochten in het frame mogelijk. Als je trampoline achthoekig is, dan is je trampoline geen JumpSport- of AlleyOop Sports-trampoline. Hoewel trampolines zwaar zijn, kan hun uitrusting (omheining en mat) als een zeil fungeren; daarom kan de trampoline bij harde wind van de grond stijgen. Je kunt ook de hoogte van je trampoline meten vanaf de grond tot het frame en vervolgens vanaf het frame tot de bovenkant van het net om te bepalen of de stoklengte geschikt is.

Nadat u het beste oppervlak voor uw trampoline hebt bepaald, bevestigt u enkele rubberen voetjes aan de U-vormige poten om de schokabsorptie te versterken. Deze pagina is ontworpen om je te helpen de juiste afmetingen te krijgen en ervoor te zorgen dat je het juiste trampolineonderdeel bestelt. Over het algemeen wordt aangenomen dat een grote trampoline van 6 ft+ geschikt is voor kinderen van 6 jaar en ouder. We kunnen momenteel springmatten leveren voor trampolines van 8 voet, 10 voet, 12 voet, 13 voet en 14 voet in veermaten van 5,5 inch of 7 inch.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *