Is een trampoline een goede aankoop?

De American Academy of Pediatrics raadt het gebruik van recreatieve trampolines af. Hier is een lijst van 18 leuke en veilige cadeaus vergelijkbaar met trampolines.

Is een trampoline een goede aankoop?

De American Academy of Pediatrics raadt het gebruik van recreatieve trampolines af. Hier is een lijst van 18 leuke en veilige cadeaus vergelijkbaar met trampolines. De AAP raadt ook af om minitrampolines te kopen, die vergelijkbare veiligheidsrisico's met zich meebrengen als grote trampolines. Als je een trampoline in je eigen achtertuin hebt, weet je precies waar ze zijn als je kinderen erop stuiteren.

Maar volgens meerdere onderzoeken houden ze rechtstreeks verband met hogere trampolinegerelateerde verwondingen als gevolg van onjuiste vulling. Er zijn veel trampolinemerken die dergelijke accessoires aanbieden, inclusief de trampolinekosten. De Stratos XL-trampoline van 12 voet van SkyBound is een hoogwaardige optie voor wie op zoek is naar een meer traditioneel ontwerp. Op basis van wat deze accessoires zijn, kun je zeker weten of de trampoline die je zou kiezen compatibel is met elk van deze accessoires of niet.

Dus als je op zoek bent naar een dekzeil om je ronde trampoline mee af te dekken, moet je het doen met een rechthoekig of vierkant dekzeil, wat duidelijk niet de ideale keuze is. Het zorgt er ook voor dat de Thunder het frame veilig onder de trampoline kan wegstoppen, waardoor mogelijk gevaarlijke schokken worden voorkomen. Je kunt gemakkelijk op de verkeerde kant van de trampoline landen en tegen het frame botsen, vooral als er onvoldoende vulling is. Als u besluit dat u het bezit van een trampoline wilt nastreven, moet u beslissen welk type trampoline u wilt kopen.

Houd er rekening mee dat verzekeringsmaatschappijen bij inspecties rijden en vaak te weten komen over het bezit van een trampoline. Je kunt kleine kinderen effectief uit de buurt van de trampoline houden als je nooit een ladder of stoel in de buurt van de trampoline houdt. Geloof dat deze factoren een zeer belangrijke rol spelen bij het kiezen van een veilige en duurzame trampoline die jarenlang meegaat zonder ernstig letsel te veroorzaken. Die netten maken een trampoline niet helemaal veilig, maar ze voegen wel een extra beveiligingslaag toe die het verschil kan maken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *