0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

 • Gratis verzending van alle trampolines
 • Beste merken voor u geselecteerd
 • Focus op veiligheid

Ronde trampoline met net

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Etan premium Gold met veiligheidsnet

  Etan Premium Gold Combi Rond


  • Veilige randkussen

  • Gegalvaniseerd staal wat roesten voorkomt

  € 624,00

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ronde trampoline met net kopen 

Lekker springen op een trampoline is natuurlijk erg leuk. Maar een ongelukje zit in een klein hoekje. Wanneer u bijvoorbeeld een keertje niet goed springt op de springmat, kunt u met een beetje pech naast de trampoline terecht komen. Door een ronde trampoline met net te kopen wordt dit voorkomen

De ronde trampolines met net zorgen ervoor dat een missprong goed wordt opgevangen. Daarnaast zijn deze netten vaak zodanig ontworpen, dat ze zelfsluitend zijn. Hierdoor kunnen kinderen nooit vergeten om het net achter zich te sluiten. De ronde trampolines met net zijn zowel in inground, als in normale versie te verkrijgen. Daarnaast kunnen kinderen bij een ronde trampoline makkelijker een sprong corrigeren, dit gaat bij een rechthoekige trampoline wat lastiger.

Hoe vind ik de juiste ronde trampoline met net? 

Allereerst dient u te bepalen hoe groot de trampoline mag zijn. Vervolgens kunt u kijken doormiddel van de navigatie op deze pagina opties selecteren. Hierdoor komt er een selectie naar voren welke trampoline het beste binnen de tuin past.