Waar is het trampolinepark?

STREB Lab for Action Mechanics · 2.Sky Zone Indoor Trampoline Park · 3.Uw kinderen zullen een geweldige tijd beleven in deze trampolineparken in NYC en daarbuiten. Heb je gehoord waar het allemaal om draait? Billy Beez, met locaties verspreid over de VS.

Waar is het trampolinepark?

STREB Lab for Action Mechanics · 2.Sky Zone Indoor Trampoline Park · 3.Uw kinderen zullen een geweldige tijd beleven in deze trampolineparken in NYC en daarbuiten. Heb je gehoord waar het allemaal om draait? Billy Beez, met locaties verspreid over de VS. biedt kinderen de kans om glijbanen af te dalen, in een ballenarena te spelen, op trampolines te springen (op bepaalde locaties), verschillende sporten uit te proberen en bij te tanken op snoepjes als alles gezegd en gedaan is. Dit is een ideale plek voor jongeren die veel energie hebben om te ontketenen, maar nog niet helemaal klaar zijn voor actie met veel inzet.

Deze grotere arcade heeft een bouncezone, een Mission Impossible laserdoolhof, een 3D-simulator en een lasergame-arena met veel wendingen om de concurrentie op scherp te houden. De selectie in de arcade bevat de nieuwste games en alle klassiekers. Er is hier genoeg dat de eetlust zal opwekken, maar goed dat Laser Bounce in een winkelcentrum met een foodcourt is. Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en basketballen, maar niet op een vlakke ondergrond, op een trampoline natuurlijk.

De opties variëren en alle leeftijden worden begeleid. Als je een kleine peuter hebt, ga dan naar Toddler Time (2 jaar) of neem je kinderen en tieners mee naar de Friday Night Frenzy (van 7 jaar en ouder) waar ze drie uur kunnen springen, als ze er genoeg energie voor hebben. In dit speelcentrum staat Trampoline Trax, trampolines voor alle leeftijden. Het is voorzien van de Spider Wall, waar springers zich aankleden en zichzelf van de trampoline op met klittenband omzoomde muren gooien.

Andere attracties zijn een touwenparcours, rotsklimmen en nog veel meer om uw dag vol familieplezier af te sluiten. Speel de hele dag voor een lage prijs, Beschikbaar waar nationale en lokale voorschriften dit toelaten. Als je het hele jaar door op zoek bent naar de beste overdekte attracties in de omgeving van Brooklyn, dan zijn Urban Air Trampoline and Adventure Park de perfecte plek. De Trapeze School New York biedt lessen voor kinderen en volwassenen in trampoline, vliegende trapeze, statische trapeze en meer.

In deze lokale trampolineparken en speelruimtes kunnen kinderen zich vermaken met spelen en springen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de gezondheidsvoordelen van lichaamsbeweging. Urban Air Trampoline Park is door Shape Magazine uitgeroepen tot BESTE sportschool in Amerika voor kinderen, BESTE plek om energieke kinderen mee te nemen en BESTE trampolineparken. De faciliteit beschikt ook over acht schuimkuilen waar kinderen van een trampoline kunnen springen en salto's kunnen maken en in een gracht van zachtrode blokjes kunnen landen. Opgericht door choreograaf Elizabeth Streb, die ook wel de „Evel Knievel of dance” wordt genoemd, kanaliseert de Kid Trampoline-klas van kinderen van Streb Lab de energie van kinderen en richt deze opnieuw op performance en het overwinnen van angsten.

Leerlingen leren niet alleen acrobatische vaardigheden op een grote trampoline, maar zullen ook geïnspireerd raken als ze kijken hoe dansers repeteren op de trapezeschommels en luchtzijde. De originele Chelsea Piers in Manhattan heeft een fitnessruimte met trampolines en andere springkussens waar kinderen dol op zijn, maar de omvang van de operatie in Connecticut maakt het de tocht waard. Geniet van verticale trampolines, een trefbalveld voor de trampoline en individuele trampolines op het hoofdveld. Geniet van een dag vol plezier in dit trampolinepark in New Jersey met trampolines, lasergames, een schuimput, hindernisbanen en meer.

Als het weer niet meewerkt, is een van de beste binnenactiviteiten voor kinderen om naar een springend NYC-trampolinepark te gaan, of het nu gaat om een klassiek trampolinepark dat alleen bedoeld is om te springen of waar springbasketbal of andere energieverbrandende activiteiten zijn. Streb, een performancebedrijf uit Williamsburg, biedt een Kid Trampoline-les aan die kinderen van 5 jaar en ouder kennis laat maken met de basisprincipes van trampolinespringen. Launch, een van de nieuwste trampolineparken in NYC, biedt zoveel meer dan alleen springen op trampolines. Nog meer goed nieuws: er zijn veel plekken om van trampolines te genieten op Staten Island en omgeving.

Maar wat is er leuker dan door de lucht springen, stuiteren en vliegen? Ga naar een trampolinepark in NYC voor een hoogvliegend avontuur waar je kinderen dol op zullen zijn. Leerlingen ontwikkelen acrobatische vaardigheden, scherpen het lichaamsbewustzijn aan en leren de juiste en veilige technieken om samen te werken op een trampoline. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *