Welke trampolinemaat moet ik kopen?

Peuters en jongere kinderen van 10 maanden tot 5 jaar; kleine minitrampolines van 36 inch, 38 inch, 40 inch, 48 inch, 55 inch, 3 voet en 7 voet; oudere kinderen en volwassenen 6.Amerikanen hebben geluk, er zijn 3 trampolinematen waaruit je kunt kiezen: trampolines van 12ft, 14ft en 15ft, dus welke past er in jouw tuin? Voer eerst een snelle meting uit, de eenvoudige manier van Jumpflex om uw achtertuin op te meten. Moet je bij het meten van de oppervlakte van een trampoline niet de radius gebruiken die je moet gebruiken en niet de diameter om het touwtje aan het potlood te binden? Hiermee kun je het middelpunt vinden.

Welke trampolinemaat moet ik kopen?

Peuters en jongere kinderen van 10 maanden tot 5 jaar; kleine minitrampolines van 36 inch, 38 inch, 40 inch, 48 inch, 55 inch, 3 voet en 7 voet; oudere kinderen en volwassenen 6.Amerikanen hebben geluk, er zijn 3 trampolinematen waaruit je kunt kiezen: trampolines van 12ft, 14ft en 15ft, dus welke past er in jouw tuin? Voer eerst een snelle meting uit, de eenvoudige manier van Jumpflex om uw achtertuin op te meten. Moet je bij het meten van de oppervlakte van een trampoline niet de radius gebruiken die je moet gebruiken en niet de diameter om het touwtje aan het potlood te binden? Hiermee kun je het middelpunt vinden. Als u de diameter gebruikt, zal het gemeten oppervlak twee keer zo groot zijn. We raden meestal aan om een trampoline te kopen met een diameter van minstens 12 voet.

Maar het hangt af van de leeftijd en de grootte van je kinderen. Je moet zowel een 12ft trampoline voor je 9-jarige als de grootste trampoline overwegen die je in je tuin kunt plaatsen. Als je je alleen ruimte of budget kunt veroorloven voor een ronde trampoline, dan is dit de meest geschikte maat voor kinderen die ook willen proberen om te draaien. Als je een trampoline voor kinderen wilt kopen maar niet over een groot oppervlak beschikt, dan is een trampoline van 8ft of 10ft waarschijnlijk de beste keuze voor jou.

Zupapa's „Kleine trampoline voor kinderen” is ook een goede keuze, de maat van deze trampoline is meer geschikt voor de jongere kinderen. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is in de ruimte waar je de trampoline wilt plaatsen, zodat deze vrij is van obstakels of voorwerpen die letsel kunnen veroorzaken. Het is echter belangrijk om te weten dat deze afmetingen kunnen variëren, afhankelijk van de stijl van de trampoline die je koopt. De trampoline van 8 voet staat ook lager op de grond, dus het gewicht is ook een probleem, dus controleer dat gewoon voordat je een definitieve beslissing neemt.

Het zal ook iets duurder zijn dan gewone trampolines, dus als je voor deze kiest, is het een investering. Trampolines van minder dan 8 voet zijn geschikt voor jongere kinderen om te sporten, terwijl trampolines van meer dan 15 voet geschikt zijn voor een groot amusementsgebied. Het is essentieel dat u een trampoline koopt die geschikt is voor uw tuin of springplaats en vrij is van voorwerpen of obstakels die uw kind kunnen verwonden. Deze trampolines zijn geschikt voor meerdere personen en als mensen trucjes willen doen, zoals flips, biedt de langere vorm van de trampoline meer ruimte om te springen en om te draaien zonder gewond te raken.

Als het gaat om het kiezen van de beste maat voor een trampoline, zitten de meeste gebruikers waarschijnlijk vast tussen de verschillende maten en het wordt nog ingewikkelder als je kijkt naar de verschillende soorten en vormen van de trampoline. Als ze bovenop de trampoline staan, is er genoeg ruimte voor ze om te springen, want je wilt een redelijke afstand tussen het midden van de trampoline en de veren. Dus naast de trampolines voor peuters is de trampoline van 8 tot 10 voet geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *