Welke trampolineparken zijn open?

STREB Lab for Action Mechanics · 2.Sky Zone Indoor Trampoline Park · 3.Uw kinderen zullen een geweldige tijd beleven in deze trampolineparken in NYC en daarbuiten. Heb je gehoord waar het allemaal om draait? Billy Beez, met locaties verspreid over de VS.

Welke trampolineparken zijn open?

STREB Lab for Action Mechanics · 2.Sky Zone Indoor Trampoline Park · 3.Uw kinderen zullen een geweldige tijd beleven in deze trampolineparken in NYC en daarbuiten. Heb je gehoord waar het allemaal om draait? Billy Beez, met locaties verspreid over de VS. biedt kinderen de kans om glijbanen af te dalen, in een ballenarena te spelen, op trampolines te springen (op bepaalde locaties), verschillende sporten uit te proberen en bij te tanken op snoepjes als alles gezegd en gedaan is. Dit is een ideale plek voor jongeren die veel energie hebben om te ontketenen, maar nog niet helemaal klaar zijn voor actie met veel inzet.

Deze grotere arcade heeft een bouncezone, een Mission Impossible laserdoolhof, een 3D-simulator en een lasergame-arena met veel wendingen om de concurrentie op scherp te houden. De selectie in de arcade bevat de nieuwste games en alle klassiekers. Er is hier genoeg dat de eetlust zal opwekken, maar goed dat Laser Bounce in een winkelcentrum met een foodcourt is. Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en basketballen, maar niet op een vlakke ondergrond, op een trampoline natuurlijk.

De opties variëren en alle leeftijden worden begeleid. Als je een kleine peuter hebt, ga dan naar Toddler Time (2 jaar) of neem je kinderen en tieners mee naar de Friday Night Frenzy (van 7 jaar en ouder) waar ze drie uur kunnen springen, als ze er genoeg energie voor hebben. Kinderen kunnen hun trampolinevaardigheden gebruiken door te springen en te spelen in dit leuke centrum voor het hele gezin. Attracties zijn onder andere een bounce park, bowling, lasergamen, arcadespellen en meer.

Kinderen en gezinnen kunnen genieten van veel springplezier in dit overdekte trampolinepark op Long Island. Kinderen van alle leeftijden kunnen hun vaardigheden laten zien door op trampolines te springen om te zien hoe hoog ze kunnen stuiteren. Daarnaast beschikt dit trampolinepark over APEX-trampolines, met trampolines op de vloer en aan de muren voor maximale springspanning. Kinderen kunnen spelen en springen op gigantische en zachte springkussens in de Bounce Arena.

Andere attracties voor het hele gezin zijn lasergamen en een speelhal. Hoewel er geen traditionele trampolines zijn bij Billy Beez in de Bronx, zijn er veel zachte plekken waar kinderen kunnen springen, rennen en spelen. De faciliteit beschikt ook over acht schuimkuilen waar kinderen van een trampoline kunnen springen en salto's kunnen maken en in een gracht van zachtrode blokjes kunnen landen. Als je het hele jaar door op zoek bent naar de beste overdekte attracties in de omgeving van Brooklyn, dan zijn Urban Air Trampoline and Adventure Park de perfecte plek.

Er is een hoofdgedeelte dat is ontworpen voor alle leeftijden, een trefbalveld voor de trampoline en een basketbalveld met slam dunk. Urban Air Trampoline Park is door Shape Magazine uitgeroepen tot BESTE sportschool in Amerika voor kinderen, BESTE plek om energieke kinderen mee te nemen en BESTE trampolineparken. Het Adventure Center van de club beschikt over een leuke trampolinezone die ideaal is voor springen en fitnessgerichte training. Als je wilt springen (en nog veel meer), ga dan naar het enorme Field House in Chelsea Piers Manhattan, de thuisbasis van een gymnastiekcentrum, hardhouten basketbalvelden, twee speelvelden, een klimmuur van 25 meter en natuurlijk trampolines.

In Sky Zone in South Plainfield kunnen springers stuiteren en trefbal spelen op het open hoofdveld van trampolines, in kuilen met schuimblokken in de „Foam Zone” varen of een fantasy-slam dunk doen in het SkySlam-gebied. De activiteiten van de drie uur durende sessie omvatten trampoline, schuimput en rotsklimmen, evenals verhaaltijd en knutselen. Streb, een performancebedrijf uit Williamsburg, biedt een Kid Trampoline-les aan die kinderen van 5 jaar en ouder kennis laat maken met de basisprincipes van trampolinespringen. Er is ook de Slam Dunk Zone, waar kinderen kunnen pronken met hun basketbalvaardigheden, en trampoline-trefbal, wat leuker is dan het traditionele spel omdat het op trampolines wordt gespeeld.

De originele Chelsea Piers in Manhattan heeft een fitnessruimte met trampolines en andere springkussens waar kinderen dol op zijn, maar de omvang van de operatie in Connecticut maakt het de tocht waard. Adrenalinejunkies komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken samen met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en basketballen. Dit trampolinepark is ideaal voor competitieve mensen. Pak een peddelstok en een gewatteerde steekspelstok om de X-Beam aan te vallen (de winnaar blijft staan terwijl de „verliezer” in een schuimplas beneden vliegt) of probeer Vertical Ops om je vrienden naar de top van een berg te racen.

Urban Air Adventure Park is door Shape Magazine uitgeroepen tot BESTE sportschool in Amerika voor kinderen, BESTE plek om energieke kinderen mee te nemen en BESTE trampolineparken. Leerlingen ontwikkelen acrobatische vaardigheden, scherpen het lichaamsbewustzijn aan en leren de juiste en veilige technieken om samen te werken op een trampoline. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *