Zal Jump Trampoline parkeren?

Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme Dodge Pall, duiken met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en spelen basketbal. Sky Zone is een belangrijke speler in de trampolineparkscene, met vijf locaties binnen een uur rijden van NYC (afhankelijk van het verkeer).

Zal Jump Trampoline parkeren?

Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme Dodge Pall, duiken met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en spelen basketbal. Sky Zone is een belangrijke speler in de trampolineparkscene, met vijf locaties binnen een uur rijden van NYC (afhankelijk van het verkeer). Dit trampolinepark is het beste voor competitieve mensen. Pak een peddelstok en een gewatteerde steekspelstok om de X-Beam aan te vallen (de winnaar blijft staan terwijl de „verliezer” in een schuimplas beneden vliegt) of probeer Vertical Ops om je vrienden naar de top van een berg te racen.

Als het weer niet meewerkt, is een van de beste binnenactiviteiten voor kinderen om naar een springend NYC-trampolinepark te gaan, of het nu gaat om een klassiek trampolinepark dat alleen bedoeld is om te springen of waar springbasketbal of andere energieverbrandende activiteiten zijn opgenomen. Rockin' Jump biedt een werkelijk unieke feestervaring met een geweldig overdekt trampolinepark vol spannende attracties waar feestgangers zich prima zullen vermaken. Maar wat is er leuker dan door de lucht springen, stuiteren en vliegen? Ga naar een trampolinepark in NYC voor een hoogvliegend avontuur waar je kinderen naar toe zullen gaan. biedt kinderen de kans om glijbanen af te dalen, in een ballenarena te spelen, op trampolines te springen (op bepaalde locaties), verschillende sporten uit te proberen en bij te tanken op snoepjes als alles gezegd en gedaan is.

Dit trampolinepark is 2.000 vierkante meter groot en bevat basketbalvelden, een enorme ballenbak en een hindernisbaan. Dit uitgestrekte trampolinepark, dat door het bestuursorgaan van het Guinness World Record is erkend als het grootste springkussen ter wereld, is genoeg om je innerlijke kind te laten gillen van opwinding. De originele Chelsea Piers in Manhattan heeft een fitnessruimte met trampolines en andere springkussens waar kinderen dol op zijn, maar de omvang van de operatie in Connecticut maakt het de tocht waard.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *