Zijn trampolineparken open?

Elk verjaardagspakket bevat springtijd, tafeltijd, eten, prijs en meer. Uitsluitend toegankelijk voor gasten met speciale behoeften, samen met hun families.

Zijn trampolineparken open?

Elk verjaardagspakket bevat springtijd, tafeltijd, eten, prijs en meer. Uitsluitend toegankelijk voor gasten met speciale behoeften, samen met hun families. Je kinderen zullen een geweldige tijd beleven in deze trampolineparken in NYC en daarbuiten. Heb je gehoord waar het allemaal om draait? Billy Beez heeft locaties verspreid over de VS en biedt kinderen de kans om glijbanen af te dalen, in een ballenarena te spelen, op trampolines te springen (op bepaalde locaties), verschillende sporten uit te proberen en bij te tanken op snoepjes als alles gezegd en gedaan is.

Dit is een ideale plek voor jongeren die veel energie hebben om te ontketenen, maar nog niet helemaal klaar zijn voor actie met veel inzet. Deze grotere arcade heeft een bouncezone, een Mission Impossible laserdoolhof, een 3D-simulator en een lasergame-arena met veel wendingen om de concurrentie op voorsprong te houden. De selectie in de arcade bevat de nieuwste games en alle klassiekers. Er is hier genoeg dat de eetlust opwekt, maar goed dat Laser Bounce in een winkelcentrum met een foodcourt is.

Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en basketballen, maar niet op een vlakke ondergrond, op een trampoline natuurlijk. De opties variëren en alle leeftijden worden begeleid. Als je een kleine peuter hebt, ga dan naar Toddler Time (2 jaar) of neem je kinderen en tieners mee naar de Friday Night Frenzy (vanaf 7 jaar) waar ze drie uur kunnen springen, als ze er genoeg energie voor hebben. CP Stamford is afkomstig van hetzelfde team dat Chelsea Piers in Manhattan heeft ontworpen en biedt dezelfde ultramoderne faciliteiten, waaronder de trampolinekamer van muur tot muur.

Urban Air Trampoline Park is verkozen tot BESTE sportschool in Amerika voor kinderen door Shape Magazine, BEST Place To Take Energetic Kids en BEST Trampoline Parks. Als het weer niet meewerkt, is een van de beste binnenactiviteiten voor kinderen om naar een springend NYC-trampolinepark te gaan, of het nu gaat om een klassiek trampolinepark dat alleen bedoeld is om te springen of waar springbasketbal of andere energieverbrandende activiteiten zijn opgenomen. De faciliteit beschikt ook over acht schuimkuilen waar kinderen van een trampoline kunnen springen en salto's kunnen maken en in een gracht van zachtrode blokjes kunnen landen. Sky Zone is een belangrijke speler in de trampolineparkscene, met vijf locaties binnen een uur rijden van NYC (afhankelijk van het verkeer).

De activiteiten van de drie uur durende sessie omvatten trampoline, schuimput en rotsklimmen, evenals verhaaltijd en knutselen. De originele Chelsea Piers in Manhattan heeft een fitnessruimte met trampolines en andere springkussens waar kinderen dol op zijn, maar de omvang van de operatie in Connecticut maakt het de tocht waard. Dit trampolinepark is het beste voor competitieve mensen. Pak een peddelstok en een gewatteerde steekspelstok om de X-Beam aan te vallen (de winnaar blijft staan terwijl de „verliezer” in een schuimplas beneden vliegt) of probeer Vertical Ops om je vrienden naar de top van een berg te racen.

Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken samen met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en spelen basketbal. Launch, een van de nieuwste trampolineparken in NYC, biedt zoveel meer dan alleen springen op trampolines. Opgericht door choreograaf Elizabeth Streb, die ook wel de „Evel Knievel of dance” wordt genoemd, kanaliseert de Kid Trampoline-klas van Streb Lab de energie van kinderen en richt deze opnieuw op performance en het overwinnen van angsten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *