Wanneer gaan trampolineparken open?

Met deze extra lange trampolines kun je door de hele kamer flips en tricks doen. Uitsluitend toegankelijk voor gasten met speciale behoeften, samen met hun families.

Wanneer gaan trampolineparken open?

Met deze extra lange trampolines kun je door de hele kamer flips en tricks doen. Uitsluitend toegankelijk voor gasten met speciale behoeften, samen met hun families. Dit trampolinepark is het beste voor competitieve mensen. Pak een peddelstok en een gewatteerde steekspelstok om de X-Beam aan te vallen (de winnaar blijft staan terwijl de „verliezer” in een schuimplas beneden vliegt) of probeer Vertical Ops om je vrienden naar de top van een berg te racen.

Geef je energie de vrije loop, laat je beste salto's en trucs zien en bereid je voor op de Jump Life℠ Met 50.000 vierkante meter aan indoor trampolines en andere attracties is Altitude Trampoline Park een spannende bestemming voor gezinnen, groepen en individuele springers om gezond en sportief plezier te hebben. Nog meer goed nieuws: er zijn veel plekken om van trampolines te genieten op Staten Island en omgeving. De Trapeze School New York biedt lessen voor kinderen en volwassenen in trampoline, vliegende trapeze, statische trapeze en meer. Maar wat is er leuker dan door de lucht springen, stuiteren en vliegen? Ga naar een trampolinepark in NYC voor een hoogvliegend avontuur waar je kinderen dol op zullen zijn.

Geniet van een dag vol plezier in dit trampolinepark in New Jersey met trampolines, lasergames, een schuimput, hindernisbanen en meer. Als het weer niet meewerkt, is een van de beste binnenactiviteiten voor kinderen om naar een springend NYC-trampolinepark te gaan, of het nu gaat om een klassiek trampolinepark dat alleen bedoeld is om te springen of waar springbasketbal of andere energieverbrandende activiteiten zijn opgenomen. Geniet van verticale trampolines, een trefbalveld voor de trampoline en individuele trampolines op het hoofdveld. Leerlingen ontwikkelen acrobatische vaardigheden, scherpen het lichaamsbewustzijn aan en leren de juiste en veilige technieken om samen te werken op een trampoline.

In deze lokale trampolineparken en speelruimtes kunnen kinderen zich vermaken met spelen en springen, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de gezondheidsvoordelen van lichaamsbeweging. biedt kinderen de kans om glijbanen af te dalen, in een ballenarena te spelen, op trampolines te springen (op bepaalde locaties), verschillende sporten uit te proberen en bij te tanken als alles gezegd en gedaan is. Streb, een performancebedrijf uit Williamsburg, biedt een Kid Trampoline-les aan die kinderen van 5 jaar en ouder kennis laat maken met de basisprincipes van trampolinespringen. Bovendien beschikken al deze trampolineparken over APEX-trampolines, met trampolineoppervlakken op de vloer en op de muur voor maximale springspanning.

De originele Chelsea Piers in Manhattan heeft een fitnessruimte met trampolines en andere springkussens waar kinderen dol op zijn, maar de omvang van de operatie in Connecticut maakt het de tocht waard. Adrenalineverslaafden komen helemaal tot hun recht met extreme dodge pall, duiken samen met vrienden in een schuimkuil, leren nieuwe bewegingen tijdens trampolinelessen en spelen basketbal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *