Zijn vierkante of ronde trampolines beter?

Als je op zoek bent naar een trampoline die het meeste veerkracht geeft, dan is een vierkante trampoline precies dat. Omdat elke veer apart van de andere werkt in vergelijking met een ronde trampoline waarbij elke veer aan het werk wordt gezet, kiezen springers die op zoek zijn naar de hoogste veerkracht voor vierkante of rechthoekige trampolines.

Zijn vierkante of ronde trampolines beter?

Als je op zoek bent naar een trampoline die het meeste veerkracht geeft, dan is een vierkante trampoline precies dat. Omdat elke veer apart van de andere werkt in vergelijking met een ronde trampoline waarbij elke veer aan het werk wordt gezet, kiezen springers die op zoek zijn naar de hoogste veerkracht voor vierkante of rechthoekige trampolines. Bij de vierkante trampoline is de springkwaliteit steviger en sterker. In vergelijking met een ronde trampoline kun je op een vierkante trampoline een stuk hoger springen.

Met een vierkante trampoline kun je alle trucs uitvoeren, inclusief backflips en andere stunts, met veel meer gemak en gemak. Als je weinig ruimte hebt, kan het zijn dat een vierkant model meer ruimte inneemt dan een rond model. Een vierkante trampoline in een hoek plaatsen is echter makkelijker dan bij een rond model. De kosten van een trampoline zijn afhankelijk van verschillende factoren.

Vorm, maat, specificaties, kwaliteit en materiaal en de staat waarin de trampoline is gekocht. Ronde trampolines zijn doorgaans goedkoper dan rechthoekige modellen. Vanwege de inherente sterkte van de ronde vorm is er minder extra ondersteuning nodig in vergelijking met het rechthoekige ontwerp. Eenvoudiger te bouwen betekent minder kosten, waardoor fabrikanten de besparingen kunnen doorberekenen aan hun klanten.

Omdat rechthoekige trampolines voor gymnasten worden gebouwd, zijn er niet zoveel op de markt, wat de prijs verhoogt. Voor wie jongere kinderen heeft en niet zo'n hoge veerkracht wil, is een ovale, vierkante of ronde trampoline een ideale keuze. Vierkante of ronde trampolines zijn het beste voor individuele gebruikers, terwijl een ovale trampoline ideaal is als meer dan één persoon de trampoline gaat gebruiken. Vergeet niet dat een vierkante of ovale trampoline zorgt voor een groter algemeen stuiteroppervlak.

De gouden regel is dat ronde trampolines zijn ontworpen voor recreatieve doeleinden, terwijl rechthoekige modellen ideaal zijn voor gymnastiek. Ovale trampolines nemen meestal meer ruimte in beslag omdat ze langwerpig van vorm zijn in vergelijking met ronde trampolines. Terwijl ronde trampolines je vanuit het midden de beste lift geven, omdat hun veren tegelijkertijd werken. De keuze voor een trampoline is niet goed of fout; het hangt voornamelijk af van verschillende factoren die passen bij uw omstandigheden, uw tuin of achtertuin, wie de trampoline gaat gebruiken en de beschikbare ruimte.

Afhankelijk van het model vind je hoogwaardige dubbelgaasnetten zonder ritssluiting, demping op de palen, een Quiet SafeZone-rok (alleen voor 13 HD-modellen) die over de veren reikt voor meer bescherming, en stevige ladders om de toegang tot de trampoline veiliger te maken. Dat gezegd hebbende, is het afhankelijk van hoe je hem gaat gebruiken van invloed op het feit of je kiest voor een ronde of rechthoekige trampoline. Als je helemaal op een ovaal model zit en in je achtertuin past er een, dan zijn er zeker trampolinemodellen online te vinden. Naast de kwaliteit van de trampoline heeft Skywalker een unieke veiligheidsfunctie: dankzij het gepatenteerde vergrendelingssysteem van het bedrijf dat aan de behuizing wordt bevestigd, heeft Skywalker een unieke veiligheidsfunctie.

Een van de belangrijkste factoren bij het vergelijken van een rechthoekige trampoline met een ronde trampoline is het springvermogen. Dit maakt de trampoline niet alleen steviger, maar is ook bestand tegen roest van weersinvloeden buitenshuis. Zowel de ovale als de ronde trampolines hebben de voorkeur van mensen die willen dat hun trampolines rond zijn. Qua kosten zijn rechthoekige en vierkante trampolines dure modellen, terwijl ovale en ronde trampolines redelijk betaalbaar zijn.

De meest populaire maat voor een ronde trampoline is het 14-voet model, wat eigenlijk betekent dat je een springoppervlak van 12 voet hebt nadat je de ruimte hebt die nodig is voor de veren en het frame. Als jij of een lid van je familie van gymnastiektrampolinespringen houdt, dan is een rechthoekige trampoline waarschijnlijk de beste manier om te gaan. Als u niet zeker weet welke maat of vorm van een trampoline past bij uw gebruiksbehoeften en tuin of achtertuin, helpt de Find Your Size-gids van ACON u daarbij.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *