Zijn trampolines waard om te kopen?

Trampolines zijn leuk en een geweldige manier om je kinderen aan te moedigen fit te blijven. Studies hebben aangetoond dat stuiteren op een trampoline de botmassa verhoogt en.

Zijn trampolines waard om te kopen?

Trampolines zijn leuk en een geweldige manier om je kinderen aan te moedigen fit te blijven. Studies hebben aangetoond dat stuiteren op een trampoline de botmassa verhoogt en. Hier is een lijst van 18 leuke en veilige cadeaus vergelijkbaar met trampolines. Trampolines zijn zeker een risico, maar ze zijn nu ook ongeveer een miljoen keer veiliger dan toen ik een kind was.

Ik lach er bijna om hoe gevaarlijk ze waren toen ik opgroeide, en hoe belachelijk veilig ze tegenwoordig zijn in vergelijking. De American Academy of Pediatrics en de American Academy of Orthopedic Surgeons zeggen beide dat je geen trampoline moet kopen. Kinderen hebben beweging nodig zoals water om te drinken en lucht om te ademen, en een trampoline is een leuke manier om aan lichaamsbeweging te doen zonder dat mijn kinderen zich realiseren dat ze aan het sporten zijn. In het ergste geval kunnen kinderen verlamd raken, hersenletsel oplopen of zelfs sterven door trampolineblessures.

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte in je tuin is voor je trampoline, en nog belangrijker, dat er voldoende vrije ruimte is. Batchelor zei ook dat ouders er zeker van moeten zijn dat obstakels zoals boomtakken zich niet boven de trampoline bevinden, waar kinderen hun hoofd kunnen raken. Zeker als het om trampolines gaat, want ze zijn een geweldige manier voor je kind om langere tijd te sporten, omdat ze ook nog eens leuk zijn. Voorzorgsmaatregelen zijn onder meer dat er maar één kind tegelijk springt, het vermijden van flips, het aanbrengen van voldoende beschermende bekleding op de trampoline en ervoor zorgen dat er te allen tijde toezicht is van volwassenen.

Stuiteren is erg leuk, omdat het voor de meeste kinderen niet zo vaak een activiteit is die ze doen, wat trampolines een geweldige noviteit geeft. Zo kun je de verschillende beschikbare trampolines vergelijken en echt aandacht besteden aan de functies die ze hebben. Ouders vechten tegenwoordig constant tegen schermtijd, en een trampoline is iets dat mijn kinderen naar buiten en van de schermen brengt. Misschien lees je in een krant een verhaal over een kind wiens leven voorgoed is veranderd als gevolg van een hersenletsel na een trampoline-ongeluk.

De American Academy of Pediatrics en de American Academy of Orthopaedic Surgeons ontmoedigen beide het bezit van trampolines. Verstuikingen en breuken komen vaker voor in trampolineparken, maar hoofdletsel komt vaker voor bij trampolines thuis. Spiercontractie die plaatsvindt tijdens het stuiteren op een trampoline resulteert in een verbeterde lymfatische functie. Zwembaden en trampolines nodigen uit tot talloze discussies en discussies van ouders over de vraag of de gevaren het gebruik ervan helemaal moeten ontmoedigen.

Kinderen zullen ook merken dat regelmatig trampolinespringen hen helpt hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, vooral hun evenwichtsgevoel en reflexen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *